Een dagje zeilen: inspirerende teambuildings en er-vaartochten

De juiste koers bepalen is altijd noodzakelijk om je doel te bereiken. Soms heb je de stroming mee, zit de wind je in de zeilen en ga je aan een hoge snelheid op je doel af. Op andere dagen doe je niets anders dan je plannen en je koers bijsturen en moet je hard werken omdat je doel pal in de wind ligt. Laat ons je inspireren tijdens een dagje zeilen - in welke vorm dan ook!

Wat biedt OPTI-MUS Sailing aan?

We nemen je dolgraag mee op onze schepen, op welke manier dan ook. We laten je zelf de juiste koers bepalen en bieden daarom inspirerende teambuildings aan, maar ook er-vaartochten en zelfs motor- en zeilbootopleidingen. Ontdek welke van onze 3 diensten jou op het lijf is geschreven.

  • Met onze inspirerende teambuildings zeilen trotseren jij en je team de golven. Goede zeilers hebben de juiste mindset om in alle omstandigheden correct te communiceren, hun team samen te houden en hun gezamenlijke doelen te behalen. We delen deze ervaring met jou zodat jullie er alle voordelen uit halen. Een teambuilding gaat gepaard met leerrijke coachingsessies, maar ook met een ontbijt, lunch en eventueel een heerlijk diner op de boot.
  • Een er-vaartocht is een dagje zeilen met een instructeur om jou en je vrienden of familie dichter bij elkaar te brengen. We varen ver weg van het dagelijkse leven en deconnecteren je zo van alles en iedereen. De er-vaartocht staat in het teken van ontspanning met een vleugje avontuur. Aarzel dus niet om zelf eens plaats te nemen aan het roer!
  • Ga een stapje verder en leer alles over het reilen en zeilen aan boord van een schip. Tijdens de RYA-opleidingen - in samenwerking met onze partner CruiseTops Maritiem Centrum en met Kwadrant Events - staan ervaren coaches je bij om je de kneepjes van het vak te leren.
Groot zeil op een dagje zeilen

Waarom kiezen voor een dagje zeilen?

We leren je de juiste skills aan om dagelijks, niet enkel op werkvlak, performanter te communiceren en elkaar te motiveren. We benaderen elk individu op een persoonlijke manier tijdens een dagje zeilen waarvan jij de koers bepaalt. Zo behaal je de grootste leerwinst en de beste resultaten.

Naast de praktische en bruikbare skillset die je meekrijgt, beleef je een exclusieve ervaring aan boord van een zeiljacht, verwennerijen inclusief. De natuur en het weidse van de open zee vormt het unieke decor om de dingen die je aangeleerd krijgt in je op te nemen. De digitale disconnectie laat je focussen op the task at hand: leren én genieten.

Wat vinden we belangrijk?

De beleving primeert bij OPTI-MUS Sailing, net zoals de veiligheid van iedere deelnemer. We verzoenen ze met elkaar zodat jij en je gezelschap een onvergetelijke dag tegemoet varen. Onze schepen zijn aan een grondige inspectie onderworpen en volledig goedgekeurd op alle vlakken.

  • Enkel specialisten maken deel uit van de main crew. We garanderen je zo de nodige ervaring aan boord om jouw belevenis veilig, aangenaam en leerrijk te maken. De communicatieskills en de zeilvaardigheid krijg je mee van vakspecialisten met jaren ervaring op de teller. Onze crew zorgt daarom voor een gegarandeerde succeservaring.
  • Onze specialisten stellen je op je gemak. Ze geven je een veiligheidsbriefing voor jullie er met de boot op uit trekken. Ze zijn gespecialiseerd in verschillende soorten situaties op zee en weten ze met de nodige zorg en kalmte aan te pakken.

Wat gebeurt er dan bij slecht weer? Slecht weer is een relatief begrip, maar storm op zee zorgt soms wel voor gevaarlijke situaties. Bij zware storm varen we dus niet uit. We laten je het tijdig weten via het tijdelijke WhatsApp-groepje waar we je aan toevoegen.

Veiligheid primeert. Regenweer geeft de tocht een extra dimensie en maakt de uitdaging intenser en heroïscher. We bieden je ook een zeilpak aan voor een aangename zeildag waar iedereen van geniet.

Leer onze coaches kennen
Coach deelt tips aan boord van een zeiljacht

Neem contact opOPTI-MUS Sailing

Ben je benieuwd naar meer? Aarzel dan niet om OPTI-MUS Sailing te contacteren voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. In het gesprek bekijken we graag wat we voor jou en je team kunnen betekenen. Zo maken we er gegarandeerd een onvergetelijke dag van.

Dries 26
9170 Sint Pauwels

Neem contact op