Coaches

Reinhilde Mullenders

Reinhilde Mullenders

Vanuit haar passie voor techniek en vliegen, werkt Reinhilde sinds 1998 met volle goesting in de luchtvaartindustrie o.a. binnen engineering,  als productiemanager en operational excellence. 

Hier heeft ze ervaren hoe krachtig en belangrijk het is om samen met collega’s en teams vanuit ieders eigen talenten en passie in te spelen op de uitdagingen en zo succes te boeken. Dit neemt ze dan ook steevast mee in haar coaching en begeleiding.  Verbeter je teams samenwerking en groei door in te zetten op jullie interpersoonlijke relaties. En dit start bij de persoon zelf, bij jezelf. Wie ben ik? Van daaruit zetten we dan de stap naar inzicht in de ander en leggen we de verbinding naar elkaar.

Laten we samen ervaren hoe communicatie kan ingezet worden om een brug te bouwentussen de verschillende persoonlijkheden binnen je team en hoe jullie tot betere samenwerking en resultaten komen door jullie communicatie op elkaar af te stemmen. 

Situationeel leiderschap is een adaptieve leiderschapsstijl die aanmoedigt om met je teamleden rekening te houden, de situatie in te schatten binnen je team en van daaruit de juiste stijl op te pakken die het beste past om tot resultaat te komen in de bestaande omstandigheden.  Deze methodiek geeft je op een eenvoudige manier de kans om het beste uit je team te halen, vertrekkende vanuit hun kwaliteiten.

Leiding geven doorheen verandering vraagt van jullie als leiders om op een gepaste manier te reageren en jullie teamleden te begeleiden tijdens elke etappe van de verandering. In deze een workshop over leiderschap leren jullie op interactieve manier te herkennen waar jezelf en je teamleden zich bevinden op de ‘veranderingscurve’ en vandaaruit jezelf en je team te begeleiden doorheen deze verandering. We nemen de verschillende te verwachten etappes van een transformatieproces samen door.

Liesbet Van Breedam

Liesbet Van Breedam

Samen met haar partner Liesbeth Mouha vormde Liesbet Van Breedam tussen 2006 en 2010 een te duchten duo in het nationale en internationale beachvolleybal. Een knappe 9de plaats op de Olympische Spelen in Peking vormt het ontegensprekelijke bewijs.

Van Breedam vormt als coach graag een team met jou om haar kennis van en ervaring in het coachen te delen.

Omgaan met stress. Een sessie die voor de meest uiteenlopende doelgroepen kan. Van sporters over bedrijfsleiders tot studenten en werknemers. Aan de hand van voorbeelden, videomateriaal, leuke oefeningen legt Liestbet je uit wat stress doet met lichaam en geest. Tegelijk reikt ze je praktisch bruikbare tools aan om stress het hoofd te bieden.  

Taakgericht vs prestatiegericht denken en handelen. Een kleine, maar hoogst interessante workshop. Sluit perfect aan bij “omgaan met stress”. Het is namelijk één van de manieren om stress aan te pakken. 

Goalgetting sessions. Het belang en de voordelen van goal setting komen hierin aan bod. Specifieke oefeningen laten de deelnemers nadenken en vaststellen welke doelen voor hen belangrijk zijn.

De intrinsieke motivatie van je teamleden vergroten. Uitleg over intrinsieke vs autonome motivatie, is de start van deze sessie. Hoe inspelen op 3 belangrijke, psychologische basisbehoeftes die de autonome motivatie vergroot, is wat volgt. Na de theorie gaan we aan de slag met praktijkvoorbeelden van de deelnemers.

Mentale veerkracht. Een heel krachtige workshop waarbij je handige tips en tricks meekrijgt. Praktisch bruikbaar op de werkvloer, maar evengoed in je dagelijks leven.

Balans op de werkvloer. Oplossingsgerichte workshop die je weer naar huis stuurt met tips, tricks en tools om in het eigen leven te gebruiken. Op het werk en privé.

 

Armand Ceulemans

Armand Ceulemans

Als gedreven salesmanager en coach zet Armand zijn brede waaier aan skills dagelijks in om zijn team optimaal en optimaal gemotiveerd te laten draaien. Een man die passie voor communicatie en intermenselijk contact dagelijks gebruikt. Een verhaal waaruit je onweerlegbaar dingen opsteekt.

Met kennis van zaken neemt hij je mee in verschillende sessies die je ongetwijfeld sterker maken in je communicatie.

Rond vergaderculturen krijg je onder andere te horen hoe het efficiënter, interessanter en interactiever kan. Hoe je met elkaar omgaat tijdens vergaderingen vertelt Armand je ook.

In effectiever communiceren met impact leer je hoe te communiceren met elkaar.

Daarnaast krijg je ook te horen wat nu precies maakt dat we elkaars boodschap direct begrijpen en hoe je klaarheid brengt in je boodschap. Constructieve feedback en leiderschap geeft je dan weer inzichten die ervoor zorgen dat je een leider bent, dat je je team geweldig laat presteren en krijg je de do's-and-don'ts van leadership mee. Uiteraard met de nodige tips en tricks.

Michael Humblet

Michael Humblet

Ontwerpen, bouwen en schalen van verkoopmotoren is een passie van Michael Humblet. Als oprichter van Chaomatic richt hij zich op het starten en maximaliseren van omzetgroei. Meer dan 230 bedrijven rekenen hiervoor op zijn service. Deze doorgewinterde verkoopstrateeg vervulde talloze functies in Sales Leadership. Michael host daarnaast nog The Sales Acceleration, dé sales- en marketinggerichte Q&A-show.

Neem contact opOPTI-MUS Sailing

Ben je benieuwd naar meer? Aarzel dan niet om OPTI-MUS Sailing te contacteren voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. In het gesprek bekijken we graag wat we voor jou en je team kunnen betekenen. Zo maken we er gegarandeerd een onvergetelijke dag van.

Dries 26
9170 Sint Pauwels

Neem contact op