FAQ

Op sommige vragen die je misschien hebt, geven we hieronder alvast een antwoord. Zit je nog met iets? Wil je nog meer weten? Aarzel niet ons je vragen te stellen.

Neem contact op

Wat kost het?

Het aantal deelnemers en het nodige schip bepalen de prijs. Is je groep groot, dan bieden we je de mogelijkheid te kiezen voor de combinatie zeiljacht en powerboat.
Hoe groter het schip, hoe groter de kost. Die verdelen we echter gelijk onder de deelnemers.

Type ontbijt en lunch, van basic tot luxueus, beïnvloedt de prijs ook. We stellen ons hele aanbod af op jouw maat, net zoals de prijs. De kosten voor de mentor, de voorbereiding op de coaching sessie zijn inbegrepen in het totaalpakket en vormen een vaste kost, ongeacht het aantal deelnemers.

Waar meren we af?

Er zijn verschillende aanlegplaatsen: Nieuwpoort, Oostende, Zeebrugge en Cadzand. De startplaats hangt af van het type jacht dat we gebruiken. Alle praktische info sturen we je tijdig toe zodat je je perfect kunt voorbereiden. Komt het je beter uit, dan voorzien we graag in een shuttledienst tussen jouw bedrijf en de vertrekplaats.

Hoe bereid ik me voor?

In de weken voor de afvaart, krijgt elke deelnemer een infofiche. Daarin vind je een vragenlijst om te kunnen afstemmen met de catering. (Voedselallergieën, voorkeuren … het komt allemaal aan bod.) Tegelijk krijg je ook tips om de tocht voor te bereiden en maken we een tijdelijke whatsappgroep aan voor een laatste updates en info over het weer en kledingadvies. Bij onduidelijkheden, contacteer de crew en stel je vragen.

Wat bij slecht weer?

Slecht weer is een relatief begrip. Storm op zee kan echter voor gevaar zorgen dat we niet willen lopen. Bij storm op zee varen we dus niet uit. Veiligheid primeert. Regenweer geeft de tocht een extra dimensie en maakt de uitdaging intenser en heroïscher. Een zeilpak dat we je aanbieden zorgt zo voor een aangename zeildag waar iedereen van geniet.

Neem contact opOPTI-MUS Sailing

Dries 26
9170 Sint Pauwels

Neem contact op